Sunday, August 19, 2012

Hiina

   Rahvusvaheliselt tuntakse tänapäevast Hiinat, kui Hiina Rahvavabariigina. 1949. aastast on tegu kommunistliku riigiga, mida valitseb kommunistlik partei. Pindalalt maailmas teiseks suurim riik, kuid riigi terriotoorium on üsnagi suhteline, kuna riigis on mitmeid autonoomseid regioone. Üldiselt kontrollib Hiina Rahvavabariik 22 provintsi lisaks pidades Taiwaani 23.daks provintsiks. Rahvaarvult loetakse Hiinat kõige arvukamaks ligikaudu 1,3 miljardit elanikku.

  Lugedes ja otsides informatsiooni järgnevaks väljakutseks ootused üha kasvavad. Pean mainima ,et minu senised teadmised Hiina kohta on üsnagi nulli lähedased. Mispärast kõige õigem on minna ja otsida ise küsimustele vastused. 
  Siiani olen veetnud 3 pisukest korda Hong Kongis, kuid see pole Hiina. Üsna pea asun teekonnale Hiina põhimaale. Mulle on usaldatud 30 päevane viisa, mistõttu tuleb ajaga võidu joosta. Riik on massiivne ja kohti mida külastada on palju. Kindel on see , et selle ajajooksul ei jõua kõike teha ja näha. Tuleb valida huvitavam ja parim.


No comments: