Saturday, April 2, 2011

Teel Carnarvoni


Saime üsna hilja Geraldtonist liikuma, seega pidime pimedas sõitma. Geraldtonist Carnarvoni oli oma 430 km. Teed üsna  pikad ja sirged küll aga sellest korralikud. Ohtlikuks tegi sõidu selle liigne sirgsus kuna uni kippus pidevalt peale tulema. Õnneks või õnnetuseks tuli meie õndsat und segama kohalik politsei -  olime  jäänud politsei reidi otse keskmesse. Tegu oli sis nende  sõnul kontroll reidiga. Kontrolliti kas meil on narkot või relvi pardal. Siin kohal ütleks emale aitäh et mulle peale
käisid et teeksin rahvusvahelise juhiload. Peale lühikest otsimist lasti meid minema ja jätkasime oma sõitu. Sõit tundus üsna rahulik ja meeldiv, kuid just ennem Carnarvoni sisenemist tõmbas ment meid jälle maha. Need mendid sis vähekarmimad, pisti kohe kõrs suhu ja puhuma. Üldiselt sama teema kas me ikka narkot veame jne. Ja tuli veel ka kolmas ment aga sellele suudsime selgeks teha et me ei taha nendega enam tegemist teha.
                Linnast rääkides sis olime üsna lühikest aega seal , rohkem läbisõidul. Tundus ka selline pisem ja rahulikum linn olevat. Tegime mõned sisseostud ostsime telgi endale kuna autos on magamine ei ole eriti lõbus. Ja ka uurisime kohalikke hostele. Hostelid on siis head kohad suhtlemiseks ja info kogumiseks. Meile tehti seal ka esimene töö pakkumine, seda siis meloni farmis. Jäime oma eesmärgile kindlaks , et ennem puhkus ja siis töö - seadsime oma sammud Port Hedlandi poole.


 6htune auto s6it


 Uskuge v6i mitte aga see on sipelgapesa , ja neid pesasid oli seal sadu tee 22res mitu km edasi.

2 comments:

Helen said...

Mõnel pildil oled küll sellise näoga, et ma peataks ka su kinni pidevalt:D

Hingevaenlane said...

Kriminull mis teha >D