Monday, April 4, 2011

Broom 3. aprill

     Broom on üsnagi väike linn, inimesi umbes keskelt läbi 40000. Pikk jutt lühikeseks vaadake pilte ja saate aru ,et tegu on väga ilusa linnaga eriti veel imekauni linna rannaga. Linnas tegeletakse lisaks tavalise farmidusele ka pärli farmindusega. Just selle viimase pärast just tulimegi siia. Nii palju kui teistelt uurinud oleme pärlifarmiduse kohta , räägitakse et siinsed farmid pidavat pakkuma lisaks mõistlikule tasule ka tasuta majutust ja toitu. Juttude järgi tasu varieerub nii 18-25$ vahel tunnis. Mõistagi maksud lähevad maha. Töö iseenesest tundub üsna põnev olevat et ära proovida.
      Broome jõudsime 2. Aprillil. Esimese asjana hakkasime endale elamist otsima. Käisime läbi 4 kohalikku hosteli. Leidsime mõistiliku hinna eest kena hosteli koos basseini ja teiste lõbudega. Hostelis on olemas bassein, piljardilauad, pinksilaud, võrkpalli plats, baar, lummav bassein ja palju muud huvitavat. Ühe öö eest tuleb meil maksta 25 taala. Sellise hinna kohta on minu arvates küllalt saadud. Rahvast on siit üle maailma kokkutulnud lähimad meile itaalased ja prantslased. Siinses paradiisis on inimesed üksteise suhtes aupaklikumad ja sõbralikumad. Lisaks meile on siin veel 2 eestlast ja mõlemad Tartust. Tralli ja tantsu siin selles hostelis jagub. Õhtuti mängitakse tihti võrku , päevasel ajal rohkem lobisetakse ja vedeletakse basseinis. Hetkel elu veits huvitavam tänu nädalavahetusele kuna siis rohkem rahvast. Nädala alguses lähevad paljud 5 päevaks pärlifarmi tööle seda siis merel viibides. Siis ehk hostelis ka rohkem ruumi hetkel on pea kõik kohad välja müüdud. Hetkel on just pärlifarmiduses selline aeg et kohe hakkab hooaeg pihta, seega tulime päris heal ajal. Esmapäeval kui tööbürood avatakse saame alles tõsiselt tööd otsima hakata.
      Lähipäevil lubatakse tormi tulevat nii vähemalt räägitakse kohalikus telekast ja ka hosteli rahvas räägib. Peale neid pikki kuumi päevi ootaks hea meelega midagi uut ja jahutavat. Kui tõesti lubatud torm tuleb püüan ka sellest juttu ja pilte teha. Hetkel ei hakka rohkem Broomist rääkima, lisan pilte ,vaadake ise kui kena kohaga tegemist on.
Kimberly Club hostel

Cable beach, k6ige kenam rand mida kunagi n2inud olen

Kimberly Clubi peauks
Bassein keset hostelit
Cable beach
Mingi isehakanud karate kid


2 comments:

Helen said...

Tõesti ilus koht, nagu paradiis. Kuidas Austraalia naised ka on? Ilusad?:P
Mis see pärlifarm endast kujutab??

Hingevaenlane said...

Kle austraalia naised on suht paksud ja koledad kes arvavad et on ilusad. Eesti naistega pole m6tet neid v2ga v6rdlema hakata. M2ki dieet on siin vict p6hiline.
P2rlifarm tegeleb sis p2rlitega. Seda siis merepeal karpidest p2rlite v2lja juurimine. Pole veel p2ris kindel kuidas see k2ib aga kui t66le saan siis kirjutan kindlasti. Inimesed r22givad et seal v6ib kergelt merehaigeks j22da, ega ei imesta ka kuna lained on ookeanis p2ris k6rged.