Saturday, April 9, 2011

Esimene tööpäev 8. aprill

Esimene tööpäev minu jaoks algas  kell 6:00 kohaliku aja järgi. Seega pidime üsna vara üleval olema. Daniili töö oli samas kandis küll aga tema töö aeg algas 8:00. Hommiku söök söödud suundusime tööle.
                Minu ja Kevini töö nägi ette siis ehk raskehaagiste renoveerimine.Ehk sis meie ülesanne oli treilerhaagiste vanavärvi maha kakkumine ja selle ülevärvimine.  Tööd lubati meile 2-3 nädalaks, mis sobib hästi meie plaanidega. Ei plaanigi kaua olla samas kohas , plaanis edasi reisida ja näha ilma. Hommikul saime ülemusega uuesti kokku ,et rääkida tasudest ja tööst täpsemalt. Selgus et meie palk on bruto 25$ tunnis, mis pole üldsegi paha.
                Daniili töö oli ehk pisut huvitavam ja harivam. Tema ülesanne on autode mehaaniline parandamine. Antud kohal küll nõuti asjatundlikust, kuid pika jutu peale anti Daniilile võimalus ennast tõestada, mida ta ka kindlasti hästi ära kasutab. Tema tunnitasu ja tööajapikkus selgub alles esmaspäeval. Minul ja Kevinil on töö hetkel garanteeritud.
                Töö päev nägi sis minul ja Kevinil ette selline: Hommikul alustasime värvimaha kakkumist üks relkaga teine taldlihvijaga. Polnud midagi rasket, minule üsna tuttav töö. Pausid töö ajal üsna sarnased soome tööeluga. Kaks 15min pausi ja üks pikk 30min lõuna paus. Terve päev kõvat lihvimist ja pügamist nägime välja nagu shrekid üleni rohelised näost jalatallani, kuna lihvitav haagis oli rohelist värvi. Pilt nägi üsna naljakas välja aga kuidagi tuleb raha teenida. Homme hakkan pmst uut ametit õppima ehk peaaegu et automaalriks. Terve suur treila kere vaja ühtlaselt üle värvida. See töö sobib suurepäraselt minu ootustega, kuna saan hakata tegema midagi uut ja huvitavat.

14. aprill, ei hakka uut posti tegema lisan mõned pildid millega töö juures tegeleme.
 Vahest saab valega ka tõsisemat tööd teha. Üldiselt Kevin parem valetaja ja ta rohkem tõstuki peal.
 Ja siin tiksub 14L kapoti all
Raskehaagis , mida me siin nühime ja värvime

1 comment:

Henno said...

Olen rõõmus et sull nii hästi läheb.Ole õnnistatud.Kirjutan varsti pikemalt-seniks edu! Isa...