Wednesday, October 12, 2011

Taisse saabumine, päev 195

   Pikk aeg möödas, ajast mil lahkusin Austraaliast. Leidsin ennast olukorras, kus peale India reisi on ikka piisavalt finantsi ,et teha veel üks tripp. Järgmise mõttena sai minna Taisse. Siit tarkusetera: meile eestlastele on raske mõista, et on kaks erinevat riiki Taiwan ja Tai ehk Thailand. Seekord läksin mina Taisse, mille pealinna kutsutakse Bangkokiks.

   Tai sobiks ideaalselt minu plaanidega, kuna plaanisin ju Austraalia naasta, seega jäi Tai täpselt tee peale. Lennupileti Taisse sain väga odavalt, mis mind üsnagi üllatas. Lennud Indiast on üsna odavad , kui leida aega ja otsida. Sebisin ühe otsa reisi Mumbai - Bangkok 139AUD eest, mis on reaalselt väike summa.
   Jõudsime Bangkoki 5.da oktoobri hommikul. Miks me , sellepärast ,et ka Nami otsustas liituda Tai reisiga. Niisiis üks eesmärk ,miks valisin just Tai kuhu minna oli teha sukeldumis kursused Koh Tao saare peal.  Koh Tao on teada olevalt pisike saar, mis on põhimõttleliselt sukeldujate paradiis. Koh Taos pikemalt juttu ,kui jõuan oma otsaga sinna.
   Bangkokis veetsime 2 päeva ja 1 öö. Suudsime linnas pisut ringi vaadata ja tutvuda oluga. Bangkokis olles pean mainima ,et pole kunagi nii palju kõrgeid pilvelõhkujaid/ kõrgeid maju korraga näinud. Korralik miljoni linn, kaunis troopilises kliimas. Linna tänavad kaunid ja puhtad. Ei mingeid lehmi ja tänavatel magavaid inimesi. Väga hea esmamulje jäi Bangkokist kui linnast, ehk on see tingitud sellest ,et just saabusin Indiast, kus veetsin terve kuu aega pasa sees.
   Kui teha Taist juttu, siis miski pärast inimesed alustavad juttu nokudega naistest. Ei tea imelik, olin juba sellise hoikuga Taisse saabudes, et kaunid naised võivad olla lihtsalt transad. Üks silm alati valvas ja aju väärastunud olekus olin just kui patrull, kes vaatas Tai naisi salvava pilguga. Pean mainima, et Tais on kaunid naised, kui neid naisteks nimetada saab. Silma jäi päris mitu mehe taolist "naist"", kelle olukust sai aimu juba ,et tegu on mehega. Osad neist on lihtsalt pilt ilusad ja ei tee mingit vahet. On neid jutte ikka olnud päris palju minu ümber, kus turistid Tais lõpetanud "naisega" voodis. Küll aga järgmine päev teada saades ,et teada olev "naine" osutus ümberlõigatuks meheks. Tore lugu küll... paneb mõtlema. Tõsine probleem ja ajuhälve ja geneetiline väärareng halvab seda riiki.
   Esimene toidukord Tais lihtsalt tõi pisara silma, kui hea võib toit olla.  Tai toidu kohta ütleks ühe sõna " värske". Kõik toit on lihtsalt vapustavalt serveeritud ja väga maitsev ning igati meile eurooplastele söödav kraam. Vahet pole kas külastad kaunist restorani või pisikest poe nurgakest ,kus süüa, toit lihtsalt viib keele alla. India toiduga ei anna võrrelda.
   Niisiis, Bangkok otsustus meile seekord vaid kohaks ,kus korraks külili visata ja oodata bussi.  Olles pealinnas broneerisime bussi piletid järgmiseks päevaks Koh Taisse 500B eest, mis on ligikaudu 17AUD. Pilet lubas sisaldada bussisõitu otse Koh Tai saare peale. No OK...








Esimene õhtu Bangkokis kerge tubakaga

No comments: