Saturday, October 22, 2011

Tai, Bangoki Kabaree, päev 206

Kellega tahes juttu ei teeks Taist, tuleb pea alati jutu teemaks nokudega tüdrukud. Nagu teada Tai meestel on seal riigis korralik vaimne puua, ennast naisteks lõigata. Jäin selle jutu peale ise suht mõtlikuks ning mis sa öelda ikka oskad.  Pole ka vist enam suur uudis, et sellised asjad sünnivad nüüd ka mitte ainult Aasias, vaid ka igalpool maailmas.  Raske mõista, miks selliseid vendi meieühiskonnas eksisteerib, aga usun ise ,et see on päris suur probleem. Otsusasin minna ja näha seda probleemi oma silmadega ning tuua pisuke infot sellest lähemalt.
                Olime veetmas oma viimaseid päevi Bangkokis ning tuli kuidagi oma õhtuid sisustada. Olime kahevahel, kas minna vaatama taipoki matsi või midagi ennenägematut – lady boyde ehk eesti keeles transade kabareed. Otsus langes teise kasuks, kuna sellist nalja ei ole niinaljalt saadaval. Taipoksimatse aga leiab pea igas paigas.
                Kutsuge mind pedeks või kelleks iganes, aga tasus minna ja näha seda maailma. Pilet kabareele tuli ette broneerida, kuna pea iga päev müüdi täismaja. Tundus ,et see on üsnagi populaarne üritus turistide seas. Hind pileti peale maksis kopsakas 25 dollarit. No mis seal ikka elame korra ning seekord võiks näha mis Tai maailmas toimub.
                Üritus toimus mainekas Aasia hotellis ning vägagi peene teema. Üks mis kindel ,et pole kunagi ni palju pedesid samal ajal näinud. Minnes oli suhtumine üsnagi negatiivne ning mitte just palju lubav.
                Üritus algas. Padavai sammusid lavale peenelt riietetud naisolevused, kellel üks ja sama asi püksis puudu. Välimus vaata ,et paremgi kui reaalsetel naistel. Tee ,mis tahad aga vägagi veenev ning raske arvata ,et tegu on tegelikult mehega .Aga mis parata pean tunnistama need tai meesnaised oli perfektsed naiskujutised. Siit jälle tõestus, et esmamulje võib olla petlik.
No oli veits õõvastav, kuna alateadlikult ikka süstisin endale sisse, see pole normaalne ning väga väär. Minu mõtetest mittesõltuvalt jätkus üritus. Lava tegevus jätkus , polnud lihtne säärenäitamine ,vaid tõeline kabaree üritus. Kõik riides nagu barbied ning just kui nagu naised. Uskumatu ,aga aega mööda seda jälgides ,süvenesin tegevusse. Unustasin justkui oma eelarvamused ning jäingi mõnda aega uskuma ,et tegu on naistega. No nii tõetruu lihtsalt. Vaadates neid oli väga raske öelda, et tegu on mehega. Peaks mainima ,et tänapäeva arstid on tõsise hüppe teinud sellel alal.
                Kabaree kestis kusagil poolteist tundi ning ei saa öelda ühtegi halba sõna kabaree kohta. Sai ikka korralikult naerda ning võin öelda , et tasus minna ja näha. Peale ,seda üritust võin öelda ,et olge ettevaatlikud Tais ning Aasias üldse viibides, sest naine teie kõrval võib osutuda meheks.






 kõik ülesrivistatud valges kleidis naisolevused on tegelikult mehed. Pildid on tehtud telefoniga, seega kvaliteet annab soovida.

No comments: