Monday, October 17, 2011

Tai, Täiskuu pidu, päev 204

  Täiskuu pidu vist erilist tutvustamist ei vaja. Pidu ,mis leiab aset iga kuu, mil taevas on täiskuu. Taimaal on täiskuu peo asupaigaks Koh Phangani saar. Pole palju kauneid randu palmide all, kus massiline läbu oleks lubatud.  Küll aga Koh Phanganis on see võimalik.

  Minu jaoks kujunes kõik perfektselt välja. Peale sukeldumiskursusi otse kõrval saarele Koh Phangan. Sobis hästi reegliga ennem töö ,siis lõbu ning otsustasingi minna täiskuu peole. Ainuke probleem tõotas tulla kõrged hinnad ning majutus saarel, kuna saarele toatas tulla ligi 20 000 turisti üle kogumaailma. Kuna saabusime saarele 2 päeva ennem pidu, oli pisut võimalust ringi vaadata. Sellegipoolest kulus 2 tundi kõmpimist ja ringivaatamist, et leida mõistliku hinnaga majutus. Paljud hotellid ning külaliste majad olid lihtsalt täis ja välja broneeritud.
  Peo aeg käes ning tänavad paksult rahvamassi täis, nii taikaid kui valgeid eurooplasi.  Võiks öelda, et valges kestas peoloomi oli kõvasti ülekaalus. Liikudes tänavatelt rannapoole muutus olukord väga umbseks. Terve 500m rannajoont oli rahvamassiga üle ujutatud. Muusikat lajatas pea iga 100 meetri tagant uus plaadikeerutaja. Muusikat võis leida igale maitsele.
Kuna olin ise paras kapsas peale oma poole liitrist Absoluutist  olin kella nelja vara hommiku paiku juba hotellis magamas. Pidu aga kestis järgmise päeva lõunani.
  Järgmiseks päevaks olime broneerinud pileti Bangkoki tagasi, kuna aeg Taimaal on piiratud.



 Terve hunnik pidulisi peole minemas. Koh Taost Koh Phangani








No comments: