Monday, September 26, 2011

India, Rongisõit III klassis Mumbaist Aurangabadi; päev 168

    Viibisime Mumbais 2 päeva.  Kolmanda päeva hommikuks olime broneerinud rongipileti Aurangabadi. Kuna broneerisime rongipileti eelmise päeva õhtul, ei jäänud muud üle kui sõita sihtkohta kolmandas klassis ehk kohalike hindudega. Aurangabad asub Mumbaist 8 tunnikaugusel. Seega olime valmis kitsas rongivagunis jagama ruumi teiste hindudega. Pileti hind oli naeruväärselt madal u. 2 AUD nägu. Küll aga puudus mugavus ja privaatsus.

    Esimene tund rongis oli üsnagi kohutav. Väga ubne ja palav ning väga lärmakas. Rong oli inimesi paksult täis kuna rongiuksed 3ndas klassis on avatud 24/7, mis tähendab et rongis oli rohkem jäneseid kui piletitega reisijaid.
    Sõites palavas rongis sai näha väga naljakaid müügimehi, kes sajasid rongi et oma risu inimestele müüa. Osad neist sisenesid rongi lauluga ja peale etteastet nõudsid raha. Muidugi minult nad midagi ei saanud. Asja tegi veelgi naljakamaks rongipeal tegutsevad müügimehed. Üks vend kandis endast 2 korda suuremat metall ämbrit õlal ja püüdis vett müüa. Teine jällegi tutvustas uut mahla pressi tehnoloogiat ,mida ise välja aretas. Kõik see oli lihtsalt nagu suur tsirkuse etteaste. Pidin äärepealt püksid täis laskma , et naeru kinni  hoida. Uskumatu ,mis rongis võib aset leida. Igaljuhul oli see rongireis minule väga naljakas ja aeg läks nende seltsis kiirelt.

 Rongijaam, j2llegi pyhadus keset pasandamist

 Tsirkus rongis

 Rongi WC India moodi. Elust enesest, h2da 2ra ja k2e ja veega puhtaks. WC paber on neile tundmatu

No comments: