Sunday, July 10, 2011

Indoneesia; Bali, snorgeldamine, päev 103

Esimene päev möödas, kergelt kopp ees, mõtlemas mis edasi saab... Kas üldse linna peal saab ringi liikuda ilma ,et kellegile maksma ei peaks? Kindlasti saab... tuleb lihtsalt ennast rolleritest eemal hoida. Püüdsime alustada uut päeva uues valguses, mitte mõelda ,milline eelnev päev välja nägi.



Siiski ,et esimene päev oli nagu ta oli, kuid sellegi poolest oli põnevust tunda.  Nagu eelnevalt kirjutasin ,siis tegime väikse ligi  2 tunnise jõeralli. Peale seda tundus elu Balis palju lõbusam. Peale esimest tuuri võtsime nõuks uurida ka teisi pakkumisi. Linnapeal võis leida väga laiavalikulisi büroosid, kus pakuti seiklust igale maitsele. Planeerisime oma järgmise seikluse ookeani peale, seda snorgeldamise näol.
Tuleks ära mainida ka,et saime tuttavaks ühe jaapanlannaga, keda kohtasime juhuslikult rannas viibides. Pisut koos viibimist ja juttu, tegin pakkumise talle meiega ühineda, millega ta ka kohe nõus oli. Seega ei olnud enam meid kaks vaid kolm.
Otsisime endale tänava pealt ühe pruuni riisisilma ,kes oli nõus meid 250 000 sõidutama 10 tundi järjest ,kuhu iganes me ka minna ei plaaniks. Näiteks nii palju ,et 250 000 on umbes 25 dollarit. Seega elu on siin tõesti odav.
                Pikk jutt kokkuvõtteks võiks öelda ,et snorgeldamine Bali kaunis rannas oli lihtsalt parim. Erinevaid koralle, selges sinises ookeanis ,mille vahel sõelusid värvikad kalad. Kalad ujusid niivõrd rahulikult ,et oli võimalus neid isegi käega kinni püüda.
Ligi tund aega snorgeldamist , võtsime nõuks proovida ka midagi muud sama ranniku peal. Kui aus olla siis peaaegu terve rannikuäär on erinevaid firmasid täis , kes pakuvad erinevaid tegevusi. Valmisime ka meie siis midagi uut ja huvitavat. Pisut arutamist ja hinna kauplemist võtsime nõuks proovida Fly Fishi. Mitte midagi ütlev tegevus , kuid asi on lihtne. Oled selili suure madratsi peal ,mida tirib ees vedas mootorpaat. Kiiruse suurenedes tõmbab madrats õhu alla ja tõuseb lendu. Kerge adernaliini laks ja väga lõbus tegevus. Soovitan kõigile ,kes Balit külastavad kasvõi korra ära proovida.











 Fly Fish

No comments: