Monday, September 26, 2011

India, Rongisõit Kamasutra templite poole Khajurahos; päev 173

    Nagu näha üsnagi täis tegevust päevad ja vähe aega. Olime plaaniks võtnud minna ja näha kesk Indias asuvat pornograafilist templit.
   Khajurahosee jõudmiseks tuli meil aga minna pikk maa, kuna puudus otse rongiliin Khajurahosse. Otustasime ,et kasutame mitut erinevat transporti. Sõidugraafik nägi välja järgnev:



Aurangabad - Mahmad rongiga 7 tundi
Mahmad - Satna rongiga 14 tundi
Satna - Khajuraho bussiga 6 tundi

   Võite arvata ,et see kujunes olema väga kurnavaks ja igavaks. Esimene rongiliin Mahmadi reisisime istekohtadel. Teine rongiliin Satnasse aga broneerisime magamis vagunis kolmandas klassis. Põhjus miks koguaeg kolmandas klassis reisime oli pelgalt sellest ,et kõik piletid esimeses  ja teises klassis olid välja broneeritud. Tõotas tulla piinarikas 17 tundi kohalike keskel. Seekord oli tõesti kõhe olukord. Rongi vagun nägin välja nagu vangla. Akende ees trellid ning 4 ruutmeetrises vaguni kajutis 6 voodit,millest 2 meile kuulusid. Aja möödudes muutus olukord väga soojaks ja lõbusaks. Kohalikud olid hindud on vägagi sõbralikud ja avatud turistidele. Kitsas küll oli aga sellest omamoodi kogemus.
    Rongisõidud seljataga olime sattunud mitte turiste linna nimega Satna. Ehk siiani kõige jubedam ja mittemeeldivam linn. Olime rongisõitudest väsinud ja otsustasime veeta ööpäeva Satnas , et järgmine päev minna Khajuraho poole. Satnast nii palju, et hotell mille leidsime oli väga ebameeldiv. Hotell India mõistes on meile just kui vaestemaja. Ebameeldivaks ei teinud seda mitte hotelli väljanägemine vaid töötajad ,kes seal töötasid. Väga vaenuliku ja kliendisõbraliku mulje jätsid endast. Samuti linnas elavad inimesed olid täiesti inglise keele oskamatud. Väga raske oli selgeks teha , mida öelda tahad. Tänavad olid ekstra pasased, kuna terve farmi lehmad olid linna peal pasandamas. Hommikul kell pool 5 hakkas fanaatiline moshlemi laul pihta , mis kestis õhtu pimeduseni. Erinevad paigad, linnad - erinevad inimesed ja tavad.
   Õnneks olime vaid ajutiselt selles linnas ning järgmine päev alustasime teekonda Khajuraho poole.


 Tyypiline rongis6it III klassis

No comments: