Sunday, May 15, 2011

Valikud

Järgnev jutt on järg eelnevale:
Mõne päeva möödudes leidsid ka Daniil ja Kevin endale töö.  Nende töö näeb ette karavani pargi ehitust. Üsna karm töö mida teha , aga vähemalt töö pakkumine tehtud ja töö olemas. Tööpäevad on pikad - 12 tundi päevas ja 7 päeva nädalas. Ei anta armu ka nädalavahetustel.  Küll aga hea ja positiivne on ,et ettevõte kes neid palkas kannab hoolt majutuse ja söögi osas.  Seega kolisid Daniil ja Kevin üsna pea firma poolt pakutud majutusse.  Katus peakohal , kõht täis tundub et hea aeg alustada raha kõrvalepanemisga. Ja seda nad ka kindlasti teevad. Raske ennustada mis aeg täpsemat toob ,aga siiani Daniil ja Kevin kavatsevad  mõnda aega siin kõva raha teenida ja siis Eesti põrutada.
Eks igaüks teeb omad otsused ja valikud.  Aga et keegi peab antud blogi jätkama kavatsen ise austraaliasse jääda kuni eesmärk täidetud - Austraalia läbi käija. Olenemata sellest liigun eesmärgi suunas, kas seda siis üksi või kellegiga koos vahet pole.  Hetkel juba elame niigi erinevates linnades, mina Port Hedlandis millest eelevalt juttu tegin ja nemad South Hedlandis. Üpris lähedal, küll aga piisavalt kaugel et tihti läbi käija üksteistega.
Aeg läheb kiirelt. Pole palju jäänud et tiksuks juba 2 kuud austraalias. Aja möödudes muutuvad inimeste vahelised suhted ja maailmavaated. Õige oleks öelda vastavalt olukorrale. Kuna aeg ei anna armu vaid surub peale paneb see tihti meid mõtlema tuleviku peale. Nii ka meiega siin kaugel maarjamaast.

4 comments:

Henno said...

Tere Eenos.Proovin kas toimib aadress millega sulle kirja saata.

Hingevaenlane said...

Töötab töötab, kirjuta julgelt siia

Henno said...

Paistab et aadress toimib.Olen su bloggerit lugedes end saanud kursis hoida sinu elu-oluga Austraalias.On hea näha et suudad olla nii iseseisev ja kindlameelne et oma unistused teoks teha Austraalias.Soovin sulle palju jõudu ja kaitset Jumalalt.Paar sõna endast. Umbes kolm nädalat tagasi sain Jumalalt selge signaali tulla tagasi Jeesuse juurde.Kogesin Tema vabastavat väge ja sain jõu patune ja jumalatu elu hüljata.Igatsen Tema järele üle kõige ja soovin olla uuesti oma eluga Tema tunnistaja.Palju asju on vaja korda teha ja usun et Tema aitab Mind.MU ellu on voolamas uuesti Jumalik rõõm ja rahu.Tema annab ka kindluse tuleviku ees.Armas Eenos soovin ka sulle et Jumal su kätte saaks.Kui soovid otsin sulle Harri Leesmendi telefoni kui aega võid talle helistada ja kirikut külastada.Ta elab vist Adelaidis.Ehk on sul kunagi sinnapoole asja.Praegu siis lõpetan.Ole Õnnistatud.

Hingevaenlane said...

Selge , tore kuulda et oled otsustanud oma elus pöörde teha... loodan et see ka juhtub. Aga jahm kiriku suhtes olen ikka samal arvamusel, ei tea kas seal keegi jumalat tõesti otsib. Igaljuhul edu sulle ja kindlatmeelt sellel teekonnal. :)