Friday, May 20, 2011

Elu nagu lill

Aega möödas, võtan nüüd julguse kirjutada ainsuses , kuna kolmest on saanud üks. Lasen nüüd pisut värskemat egoistlikku muusikat , sellest mis elu hetkel elan.
                Muusika milles hetkel elan läheb järjest paremaks ja nauditavamaks.  Kordan ennast uuesti ,et elan ülemuse ja tema perega samas kohas. Tööalastest suhetest on saanud sõbalikud perekondlikud suhted. Jääb kohati tunne nagu oleks siin mandril kadunud  pere üles leidnud. Mind on koheldud siia tulles  nagu üht pereliiget. Oleks patt öelda ,et mul oleks millestki puudu.  Kujutate pilti kui ülemus annab oma isikliku dziibi võtmed ja ütleb mine ja sõida.  Peale selle ,et olen saanud luba kasutada masinaid , olen käinud nende ja nende peretuttavatega restonides söömas.  Oli hea võimalus uute inimestega tutvumiseks. Ei saa ka mainimatta jätta golfi, mida käisin elus esimest korda mängimas. Kõige sellejuures püüan kahejalaga maapeal olla ja mitte uhkeks minna. Pean arvestama ,et kunagi saab ka see muusika otsa ja alles jääb vaid vaikus.
Üldiselt tulin siia linna ikka tööd tegema, aga hetkel oleks natukene ränk öelda et teeks siin ainult tööd. Minu keskmine tööpäev on sõltuvalt päevast ikkagi üsna lühike , umbes 7-8 tundi päevas.  Sellest tunnipalk on piisavalt kõrge ,et ära elada ja ausalt öeldes mul jääb kõik raha alles, kuna toit ja peavari on ülemuse poolt garanteeritud. Vahest on asi tööst väga kaugel.  Ükspäev viskasime ülemusega kulli ja kirja ,et kas teeme tööd edasi või lähme koju jooma.  Ja juhtuski nii ,et saatus soosis ja läksime juba lõunaajal koju aega parajaks tegema. Siiani nagu kord ja kohus , peale tööd alati õlle näpus.  Vahest on väga raske siin kaine püsida, kuid mis teha kui alkohol vajab joomist.
                Võib jääda mulje et viimase lõiguga kirjutasin ametlikult alla et olen alkohoolik.  Okei kes ei tunnista sellel on probleeme, olen nõus. Panen end probleemi ette ja ütlen ,et see mis siin toimub on mõistusepiires puhkus mitte padulakkumine.

 Saksa juurtega ülemus Tim
Olen vahepeal pisut elamist parandanud ja muutund asjade asukohti. Tõin külmkapi sisse ja parandasin karavani katust mis lasi vett läbi.

21. mai:


 Nagu teada uus usk on levimas ja seda nimetatakse plankinguks. Olete kindlasti telekast näinud kuidas üks vend mõrvas ennast sellega. Asi on idiootsem kui alguses paistab. Tegin ka siis oma isikliku margi. Pakun ,et selle pildiga teen plankingu vendadel silmad ette. Tehke järgi.
Pildil on ülemuse aeda kinnijäänud kahveltõstuk, mis põhimõtteliselt hävitas tal aia. Pidid siia asjapulgad tal aiast mullivanni minema viima , aga leidus üks urood ,kes läks liiva peale tõstukiga rallima. Arvata võib ,et tõstuk vajub läbi liiva, rääkimata lõhutud plaatidest ja suurest august keset kusemist.

No comments: